Klassieke Massage

 

Heb je last van stijve, vermoeide, verkrampte, pijnlijke en/of overbelaste spieren?

Dan is een klassieke massage iets voor jou!

Het zelfherstellend vermogen van het lichaam

kan het niet meer bolwerken. Het lichaam heeft aandacht nodig.

Wat doet een klassieke massage met je?

Een klassieke massage stimuleert de doorbloeding van weefsels en voert afvalstoffen af. Verhardingen, knopen, verkrampingen, stijve spieren en afvalstofophopingen worden middels enkele stevige massagetechnieken weggemasseerd. De massage zal volledig binnen de comfortzone plaats vinden.

Na afloop van de behandeling zal je complete of lokale ontspanning ervaren.

Verder is klassieke massage van gunstige invloed op het bewegingsapparaat, spijsverteringsproblemen, hormoonhuishouding en de algehele lichaamsbeleving

Hoe ziet een behandeling eruit?

Voor de massage is er een kort gesprek over eventuele klachten, zodat ik weet

of ik bepaalde gedeeltes van het lichaam extra aandacht moet geven. Je kunt daarbij denken aan de bovenrug of schouders. Voordat ik ga beginnen met de klassieke massage, ga ik eerste doormiddel van de ontspanningsmassage je spieren opwarmen. Door de spieren met olie warm te masseren. Vervolgens haal ik de olie van de huid, en zal ik de klassieke massage toepassen. De klassieke massage is een massage direct op de huid, maar zonder olie, omdat ik grip moet hebben om goed je spieren los te masseren.

Tijdens de Klassieke Massage  van 60 min zal de rug, nek en schouders en achterkant benen worden gemasseerd.

Tijdens de Klassieke Massage  van 90 min zal de rug, nek en schouders en voor en achterkant benen en armen worden gemasseerd.