Ontspanning Massage

Ontspanning

 

Voel je jezelf uitgeblust, gestrest of vermoeid, dan is een ontspanning massage erg geschikt. Het karakter van een ontspanningsmassage wordt voornamelijk bepaald door het langzame karakter van strijken, kneden en schudden. Daarnaast is de dosering en variatie van de handgrepen mede bepalend. We hebben allemaal tijd nodig om te ontspannen en weer los te komen van de dagelijkse bezigheden. Doen we dit niet, dan zal het lichaam na verloop van tijd protesteren in de vorm van verkrampte spieren en mentale overprikkelen. 

Ontspanning massage is bijzonder prettig om te ondergaan, werkt preventief, en draagt bij aan een goede gezondheid. Maar ook wanneer je niets mankeert kan een massage een zeer prettige ervaring zijn.

Wat doet een ontspanning massage met je?

Een ontspanning massage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Doordat je het lichaam goed ontspant, kunnen ook allerlei gevolgen van pijn, vermoeidheid en stress worden verminderd. Ook helpt een massage lichaam en geest beter tot rust te brengen, zodat de negatieve spiraal van stress en

lichamelijke klachten doorbroken kan worden.

Het is een cadeautje voor jezelf om je vitaliteit te behouden of te hervinden.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Voor de massage is er een kort gesprek over eventuele klachten, zodat ik weet of ik bepaalde gedeeltes van het lichaam extra aandacht moet geven.

Je kunt daarbij denken aan de bovenrug of schouders.

De ontspanning massage is een massage direct op de

huid, waarbij een massage - olie wordt gebruikt.

Tijdens de Ontspanning Massage van 60 minuten worden

je rug, nek en schouders, achterkant benen gemasseerd.

Tijdens de Ontspanning Massage van 90 minuten worden

je rug, nek en schouders, voor en achterkant armen en

benen en je hoofd gemasseerd.